BUAT KAMU KAMU YANG DATANG CUMA BERDUA ATAU BERTIGA  KE SHSD,,JANGAN BINGUNG KARENA KAMI MENYEDIAKAN PAKET JUGA UNTUK 2 ATAU 3 ORANG YAITU PAKET LIWET

PAKET YANG TERDIRI DARI NASI LIWET,AYAM GORENG BASAH,TAHU,TEMPE,CIMPLUNG,PEDA BAKAR,SAMBALHEJO ,SAMBAL DADAK  SERTA LALABAN SEGAR INI,SANGAT PAS BUAT KAMU YANG YANG INGIN MAKAN BERDUA ATAUPUN BERTIGA .DAN PASTINYA HARGA NYA PAS DI KANTONG…AYO BURUAN DATENG KESINI”

‘KANGGO ANJEUNG SADAYANA ANU DONGKAP NGAN DUAAN ATANAPI TILUAN  KA SHSD,,ULAH BINGUNG LANTARAN DIDIEU NYAYOGIKEUN PAKET OGE KANGGO 2/3 URANG NYAETA PAKET LIWET

PAKET ANU DIWANGUN TI SANGU LIWET,HAYAM GORENG,TAHU,TEMPE,CIMPLUNG,ASIN PEDA AKAR,SAMBEL HEJO ,SAMBEL DADAK SARTA LALAB SEGER IEU,PAS PISAN KANGGO ANJEUN ANU HOYONG TUANG DUAAN ATANAPI TILUAN .SARTA TANGTOS HARGI NA PAS DI KANTONG,…HAYU BURUKEUN DONGKAP KADIEU’