Gurame Cobek

posted in: shsd | 0

GURAME COBEK

“IKAN GURAME YANG SATU INI DIOLAH DARI IKAN YANG BARU DIPOTONG DAN DIGORENG TERLEBIH DAHULU,LALU DI SIRAM DENGAN BUMBU COBEK YANG BERISI REMPAH REMPAH ASLI INDONESIA DITAMBAH SEDIKIT CABAI RAWIT MERAH MENCIPTAKAN CITARASA YANG GURIH,MANIS,ASAM DAN SEDIKIT PEDAS”

 

‘LAUK GURAME NU HIJI IEU DIKOKOLAKEUN TINA LAUK NU ANYAR DI POTONG JEUNG DIGORENG SAACAN NA,KALIWAT DI BANJUR NGANGGE  SAMARA COBEK ANU ISINA REMPAH REMPAH AWIT INDONESIA DITAMBIH SAKEDIK CENGEK BEUREUM NYIPTAKEUN CITARASA ANU,PELEM,AMIS,HASEUM JEUNG SAKEDIK LADA’

 

 

Leave a Reply