Sambel Dadak

posted in: shsd | 0

SAMBEL DADAK

“Yang suka pedas wajib dicoba kalo datang kesini,sambal yang satu ini cocok untuk anda.rasa pedasnya bercampur manis dan asam,serta kesegaran dari cabai,tomat dan jeruk limo menciptakan perpaduan rasa yang mantap”

‘nu resep lada kudu nyobaan pami dongkap kadieu,sambel anu hiji ieu cocok kanggo anjeun.rasa lada na ngagalo amis jeung haseum,sarta tina cabe,tomat jeung jeruk limo anu seger nyiptakeun paduan rasa anu mantap’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *