Ayam Goreng Basah

posted in: shsd | 0

AYAM GORENG BASAH

“MENU ANDALAN SHSD INI DIJAMIN PASTI MEMBUAT ANDA KETAGIHAN,AYAM YANG SUDAH DI REBUS TERLEBIH DAHULU DENGAN REMPAH REMPAH PILIHAN SEPERTI KUNYIT,BAWANG MERAH,BAWANG PUTIH,KETUMBAR DLL  LALU DI GORENG SEBENTAR DI MINYAK PANAS MEMBUAT CITA RASA YANG SUSAH DILUPAKAN”

‘MENU ANDELAN SHSD NU IEU TANGTOS    ANJEUN BAKAL DEUDEUIEUN,HAYAM ANU ATOS DI UNGKEB TIHEULA KALAWAN REMPAH REMPAH PILIHAN SAPERTOS KONENG,BAWANG BEUREUM,BAWANG BODAS,KATUNCAR JEUNG SAJABANA KALIWAT DIGORENG SAKEDAP DI LISAH PANAS MIDAMEL CITARASA  NU SESAH DIPOHOKEUN’

Follow admin:

Latest posts from

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *